Op de agenda

09-02-2018 | Open Podium Verkadezaal

Dé plek voor Zaans muziektalent om op een professioneel podium te staan.  

open-podium-foto-2.jpgViermaal in het jaar is er een open podium in de Verkadezaal van FluXus, speciaal bedoeld voor amateurmuzikanten. 
Laat horen en zien wat je kunt!

De Open Podium avonden zijn niet alleen bedoeld voor leerlingen van de muziekschool van FluXus, maar worden dit jaar voor het eerst ook opengesteld voor amateurmuzikanten van privédocenten die niet werken onder het dak van FluXus en voor leden van muziekverenigingen in de Zaanstreek.

De Verkadezaal biedt een professioneel podium met licht en geluid. FluXus vindt het belangrijk dat er veel speelmogelijkheden voor amateurmuzikanten in de Zaanstreek zijn. Gertru Pasveer, coördinator Muziek: Ik zou het heel erg fijn vinden als ook niet-leerlingen van FluXus hun weg weten te vinden naar deze prachtige zaal. Het is voor iedereen die zich wil laten horen een uitstekende en inspirerende plek. Na afloop is er tijd om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen in het gezellige atrium. Koffie en thee zijn gratis!

De Open Podia vinden verder dit jaar nog plaats op 21 maart en 25 juni. 
Heb je Interesse? Geef je dan voor 1 februari op bij Gertru Pasveer: gpasveer@fluxus.nl. Graag doorgeven: wat je gaat spelen, hoe lang het stuk duurt en wat je nodig hebt (lessenaar(s), vleugel, techniek etc.)

Aanvang: 19.00 uur.
Toegang: gratis
Locatie: Verkadezaal, FluXus, Westzijde 148, Zaandam  

 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek