Op de agenda

17-10-2016 | The Big Draw - Veldwerk

FluXus organiseert net als vorig jaar speciale tekenactiviteiten in het kader van tekenfestival The Big Draw. Dit tekenfestival wordt elk jaar in oktober in meer dan 20 landen gevierd om zoveel mogelijk mensen aan het tekenen te krijgen. Want tekenen is meer dan een beeldende kunstvorm. Tekenen laat mensen beter kijken, inspireert, verbindt hersenhelften, zet aan het denken en brengt mensen samen. In het kader van het tekenfestival sluit FluXus aan bij de 10e kunst- en po√ęziemanifestatie Veldwerk Expo in Wormerland.¬†

Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 21 oktober is er elke dag tussen 13.00 en 15.00 uur een docent beeldend uit het FluXus-netwerk aanwezig om met een groep tekenliefhebbers op stap te gaan. Elke docent heeft zijn of haar eigen expertise en neemt je mee het veld in: weiland, polder, wolken, weer en wind, koeien, schapen en weidevogels zijn voor handen. Genoeg om te zien, tekenen en beleven.

maandag 17 oktober Ingrid Mol geef je hier op

dinsdag 18 oktober Joost van der Krogt geef je hier op

woensdag 19 oktober Joost van der Krogt geef je hier op

donderdag 20 oktober Andre Huisman geef je hier op

vrijdag 21 oktober Joke Konijn geef je hier op 

Locatie
Verzamelpunt is de grote overkapte schuur van de familie Blij, Wormerringdijk 6 in Oostknollendam. Met slecht weer wordt er getekend vanuit de schuur. Alle deelnemers ontvangen en schetsboek en laten bovendien een tekening achter op de muur van de schuur. Deelname kost €5,-. 


The Big Draw in de Zaanstreek 

9 oktober workshopdag Fusion Textiel - tekenen op textiel door te stikken, vilten en schilderen 
30 oktober - teken ode aan burgemeester Geke Faber


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek