Op de agenda

10-11-2019 | Open Podium DE ROTONDE

De Rotonde is een open podium georganiseerd door Rob Vos voor FluXus. Acts op het gebied van muziek, variété, poëzie, dans of anderszins kunnen hier podiumervaring opdoen of toepassen op verschillende, wisselende locaties in de Zaanstreek. Zondagmiddag is het weer zover op locatie De Groote Weiver.

Open podium De RotondeZondag 10 november 2019 bij De Groote Weiver (in de bar), Industrieweg 1a in Wormerveer.
Aanvang 15.00 uur. Toegang is vrij.

Optredens van:

  • Gaby van Hardeveld
  • Theo Hoogendoorn
  • Cursisten van Bettina Drion, schrijfcursus Volksuniversiteit, vertellen eigen verhalen
  • Vincent van der Voort - singer-songwriter
  • “Jan met de Pet” – zingt Amsterdamse Jordaanliedje

Presentatie: Rob Vos

Zaans Cultuurweekend viert rijke cultuur
Het open podium deze zondag maakt deel uit van het Zaans Cultuurweekend (9 en 10 november 2019). Het startschot voor twee maanden extra aandacht voor de rijke cultuur in de Zaanstreek. Mocht je het open podium De Rotonde nog niet kennen, dan hopen we dat dit weekend aanleiding is eens kennis te komen maken. Ook het FluXus FluxLab doet mee en is op zaterdagmiddag 9 november gratis te bezoeken.

Cultuurstempels sparen
Het Zaans Cultuurweekend luidt tevens een spaaractie in waarbij je in november en december met elk bezoek aan een deelnemende organisatie een Cultuurstempel spaart. Volle spaarkaarten geven kans op het winnen van mooie cultuurprijzen.Op Zaans.nl zijn alle extra activiteiten in het Cultuurweekend op 9 en 10 november, uitleg over de spaaractie en de prijzen en de deelnemende organisaties te vinden. Net als de verhalen van vijf Zaankanters die hun ervaringen met de Zaanse cultuur delen.

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek