Op de agenda

30-06-2019 | History of Musicals

Dé muzikale finale voorstelling van iktoondeZaanstreek! History of Musicals neemt u mee door de rijke historie van musicals. Bekende musicalnummers worden gebracht door 13 getalenteerde jongeren afkomstig uit Zaanstad en omstreken. Met nummers uit onder andere Anything goes, West-side story, Parade, Les Miserables, Hamilton en meer.

Het musicalconcert ‘History of Musicals’ staat zondag 30 juni in het Zaantheater. Het belooft een bijzonder voorstelling te worden, die je meeneemt op muzikale reis van de jaren twintig tot aan repertoire van nu. De voorstelling is gemaakt door 13 getalenteerde Zaanse jongeren. Zij zijn verantwoordelijk voor de gehele productie, creatie en uitvoering. Na het grote succes van de eerste editie mogen zij nu - in samenwerking met FluXus – met hun voorstelling de amateurkunstmaand iktoon in de Zaanstreek afsluiten.

Hisortory of musicals

 

History of musicals is een musical concert wat is geproduceerd, bedacht, en wordt uitgevoerd door 13 jonge musical performers(Leeftijd tussen 16 en 26) uit Zaanstad en omstreken.De muscial is ontstaan op initiatief van Brittany Sanders. De musicalperformers hebben zelf de regie in handen genomen en werken veel mee in het artistieke maakproces, iets wat bij andere amateur musical voorstellingen zelden het geval is. Het concert is dus geheel geproduceerd, bedacht en uitgevoerd door onze jonge musical performers.

 

Kaartjes via de theaterkassa van het Zaantheater

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek