Op de agenda

15-03-2019 | Een beestachtig lenteconcert

Op vrijdag 15 maart wordt de muziek uit de dierenwereld vertolkt door Soli Zaandam in de Noorderkerk van Zaandam. Prachtige filmmuziek van onder andere Jungle Book en King Kong staan op het programma. Ook dit optreden wordt weer bijzonder en we hopen dat jij erbij bent!

Soli speelt het magistrale Noah’s Ark van Bert Appermont en Pilatus: Mountain of Dragons van Steven Reineke. Ook de wereld van de fabeldieren komt uitgebreid aan bod met de geweldige filmmuziek uit Jungle Book, King Kong en How to Train your Dragon. Het programma wordt uitgevoerd door de twee orkesten van Soli Zaandam die bij onder de enthousiaste leiding staan van dirigent John Brouwer.

Hebt u zin in een gezellige avond uit gevuld met mooie muziek? Dan willen wij u van harte uitnodigen op vrijdag 15 maart in de Noorderkerk (Heijermansstraat 127, Zaandam). Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt € 10. Voor donateurs €8 en jongeren t/m 15 jaar is dit € 6. Uiteraard is uw pauzedrankje inbegrepen en is er ook dit jaar weer een tombola met fantastische prijzen! Door beperkt aantal kaarten raden wij aan deze te reserveren via www.solizaandam.nl. Graag tot dan!

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek