Op de agenda

14-12-2018 | Kerstconcert in de Bullekerk

Op vrijdag 14 december is de Bullekerk in Zaandam volledig in de sfeer van kerst. Harmonie Soli Zaandam en het Barbershop Showkoor Whale City Sound brengen een avondvullend concert met prachtige kerstmuziek en kerst popmuziek bekend van radio. De combinatie van muziek en aankleding van de kerk zorgen voor het ultieme kerstgevoel. Het belooft een fantastisch avond te worden en wij nodigen u uit om deze te komen ervaren!


affiche kerstconcert kleiner formaatSoli en Whale City Sound nemen je mee op een reis door bekende kerstfilms en musicals. Ook komen de bekende nummers als I am dreaming of a White Christmas, All I want for Christmas is you, Do the know it’s Christmas en nog veel meer andere nummers voorbij. Ook klassiekers zoals Once in a Royal David’s City en Stille nacht staan op het bomvolle kerstprogramma.

Hebt u zin in een gezellige avond uit gevuld met mooie muziek? Dan willen wij u van harte uitnodigen op vrijdag 14 december in de bullekerk in Zaandam (Westzijde 75, Zaandam). Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50. Voor donateurs € 10 en jongeren t/m 15 jaar is dit € 7. Dit is inclusief een pauzedrankje. Wilt u zeker zijn van een kaartje reserveer dan snel via solizaandam.nl. Graag tot dan!

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek