Op de agenda

21-12-2018 | FluXus Flamenco Extravaganza

Tijdens de Flamenco Extravaganza treden de deelnemers van de 'Flamenco Dans & Gitaar workshop' op met na de pauze een performance van hun docenten John Fillmore en Miryam La  Lucha. Kom genieten van 'de kunst van de Flamenco'!

Flamenco poster Productieteam

Vanavond kan je genieten van een prachtig staaltje flamencodans begeleid door flamencogitaristen. De dansers en muzikanten die op 11 en 18 december onder de vleugels van Miryam La Lucha (Flamencodanseres) en John Fillmore (Flamencogitarist) zich hebben verdiept in 'de kunst van de Flamenco' domineren het podium en laten zien wat ze hebben geleerd. Na de pauze zullen de professionals het podium betreden met een spectaculaire passievolle Flamenco show.

Deze avond is de kers op de taart van het tweede interdisciplinaire project wat is geïnitieerd door Joris Kühne. Na het gebleken succes van het vorige jazzproject waarin jazz en klassiek met elkaar werden verbonden, trekt Joris het dit keer nog verder door en betrekt naast dans en muziek ook nieuwe media en beeldende kunst in het project. De poster hiernaast werd ontworpen door de jongeren van het FluXus Productieteam en deze jongeren zullen deze avond ook een VJ-performance geven. Een prachtige en krachtige samenwerking met als doel de ongrijpbare kunst van de Flamenco op de kaart te zetten.

Praktische informatie
Entree: € 5,-, Family & Friends krijgen € 2,50 korting. Voor deelnemers van de cursus is het uiteraard gratis.
Kaarten bij de deur.
Locatie: Verkadezaal FluXus Westzijde 148, Zaandam.
Aanvang: 19.00 uur.
De avond wordt in stijl afgesloten met een heerlijke Spaans aangeklede borrel!

 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek