Op de agenda

27-08-2018 | KennisMaken

In deze laatste week van de zomer bieden we speciale introducties aan op workshops in verschillende disciplines die je kunt gaan volgen bij FluXus in het nieuwe seizoen. 

Tijdens deze kennismakingsworkshops leer je in 1 of 2 dagdelen de basisvaardigheden die je nodig hebt om straks een vervolgcursus te doen of zelfstandig aan de slag te gaan.
Tenzij anders vermeld zijn de workshops geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar. Ook heel leuk om samen met je kind te doen!

De workshops vinden plaats in de week van 27 augustus tot en met 2 september.
Naast de workshops zijn er de gehele maand september diverse Open Lessen en proeflessen.

Bewerkt Titelbeeld KennisMaken klein

Workshops KennisMaken

TURBO TEXTIELKUNST door Jantine Hos
31/8 10:00 tot 14:00 uur

Maak kennis met je beeldend vermogen in textiel. Laat je meevoeren in een proces waarbij je van idee tot ontwerp tot uitwerking van een autonoom kunstwerk komt. Na deze 4 uur durende creatieve wervelstorm ga je naar huis met een eigen textiele creatie en de smaak naar meer...

HET INSECTEN THEATER door Nathalie Prins - van Duin
27/8 12.30 - 15.30 uur

Een workshop minitheater vormgeving voor jeugd vanaf 8 jaar. Welk insect vind jij leuk? Hoe ziet hij er eigenlijk uit? Waar leeft hij eigenlijk?
Met deze vraag stukken gaan we aan de slag, ieder maakt zijn eigen insecten theater op miniatuur formaat. We werken met verschillende materialen zoals, papier, stof, lichtjes enzovoorts.

WORKSHOP COLLAGE MAKEN door Paul Vermeulen
31/8 13:00 - 15:00 uur

In deze workshop maak je kennis met een deel van de cursus collage maken, die Paul volgend cursusjaar wil aanbieden binnen Fluxus. We verzamelen, ordenen, versnijden en lijmen knipsels op een voorbereide achtergrond.

 

Aanmelden kan bij Ester Stoelinga, estoelinga@fluxus.nl


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek