Op de agenda

24-03-2019 | Jan Pasveerconcours

Na een spannende voorrondedag maken we ons op voor de finale van het Jan Pasveerconcours voor ensembles 2019. Zondag spelen de finalisten vanaf 19.00 uur nog één keer voor de jury.

MerelJolijn 2426 18007 ardito kleinerDie finalisten zijn dit jaar:

De Rock ’n Roll Band
Jasper Rijen en Pim Wouters
De Lassies
Luci Belle di Giuditta
Trias Musica
Posca
Duo Fandango
ANTI

Over het Jan Pasveerconcours
Het concours is vernoemd naar de oud-directeur van de muziekschool Jan Pasveer en is in het leven geroepen om muziekleerlingen bij de verdere ontwikkeling van hun talent te stimuleren en om hen podiumervaring op te laten doen. Tijdens de voorrondes op zaterdag 23 maart krijgen de deelnemende ensembles maximaal een kwartier de tijd om de jury te overtuigen. Je bent van harte welkom om te komen luisteren bij FluXus op de Westzijde 148 in Zaandam. Je kunt tijdens de voorrondes in de Verkadezaal gratis in- en uitlopen.

Finaleconcert bij FluXus
Het finaleconcert op zondag 24 maart vindt dit jaar ook plaats in de Verkadezaal. De jury bestaande uit Paul Waerts (voorzitter), Marjan Jaspers Fayer, Martijn Willers, Dirk Beets, Marianne Koopman en Peter de Leeuw bepaalt deze dag de grote winnaar. Dit ensemble wint een plaquette van de hand van kunstenaar Enric Adsera Riba en een cheque van € 500,- van Gemeente Zaanstad.
Aanvang om 19.00 uur. Kaarten à € 5,- zijn verkrijgbaar bij de deur. FluXus Family & Friends krijgen op vertoon van een FluXus-card € 1,- korting.

Klik hier voor het programma voor de voorrondes 

Foto: Merel en Jolijn, winnaars van het ensemble-concours in 2017 / fotografie Ardito

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek