Op de agenda

07-07-2019 | FluXus Muziekfestival

Van instrumenten uitproberen die je misschien wel wilt leren bespelen tot nieuw poptalent ontdekken: op het FluXus Muziekfesti val kan het allemaal.Op zondagmiddag 7 juli draait alles om muziek bij FluXus en op het plein aan de overkant bij de Westzijderkerk. Entree is gratis.

Het Open Huis op de Muziekschool, de Ensemblemarathon en het De Flux Popschool Zomerfestival pak je dit jaar in één middag mee. Als dit muzikale genieten is samengebracht in het FluXus Muziekfestival. Entree is gratis.

piano 78492 kleinOpen Huis en Ensemblemarathon

Westzijde 148 Zaandam
13.00 – 16.00 uur

Je bent deze zondagmiddag van harte welkom bij de muziekschool. In de verschillende lokalen kun je kennis maken met muziekdocenten en hun
instrumenten. In de Verkadezaal is er vanaf 14.00 uur een Ensemblemarathon en kun je luisteren naar de mooiste ensembles van FluXus.

Zomerfestival Popschool De Flux 2018Flux Popschool Zomerfestival

Plein Westzijderkerk
15.00 – 18.00 uur

Tijdens het Zomerfestival van de Flux Popschool kun je genieten van Zaans talent. Voorgaande editi es waren een groot succes en dit jaar pakken we uit
met een mooi buitenpodium op een geheel nieuwe locati e. De beste bands, bestaande uit leerlingen van de popschool laten zien wat ze in huis hebben. Meer informatie via de site van De Flux.

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek