Op de agenda

14-12-2019 | Carols from Scratch-dag

Een gezellige dag vol (kerst)sfeer en zingen voor mensen mét maar ook zonder koor ervaring: dat is de Carols from Scratch-dag bij FluXus. Het belooft weer een feestelijke en muzikale dag te worden. Zing je mee?

Zaterdag 14 december a.s  organiseert FluXus voor de 20ste keer Carols from Scratch voor volwassenen.

Dit jaar is het mogelijk om twee weken van te voren (vanaf 30 november) de muziek af te halen bij de Muziekschool (Westzijde 148 Zaandam) zodat u van te voren kennis kunt nemen van de liederen die ingestudeerd gaan worden. U kunt dan ter plaatse ook het verschuldigde bedrag aan de balie pinnen of contant betalen.

Ervaring met zingen in een koor is een pre, maar niet noodzakelijk.

Het concert vindt ook dit jaar weer  plaats in de Bullekerk tegenover de Muziekschool  en begint om 16.30, de deur is vanaf 16.15 open.  De algehele leiding is dit jaar in handen van de ervaren dirigent Herman Rouw en de pianobegeleiding wordt verzorgd door

Piet Hulsbos.

Vanaf 09.30 uur staat de koffie/thee klaar en om 10.00 start de repetitie.

Het afsluitende concert dat bestaat uit het opvoeren van de op deze dag ingestudeerde Christmas Carols en wordt  afgewisseld door een muzikaal intermezzo is gratis toegankelijk.

Familie, vrienden en belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd.

We sluiten de dag af met een glaasje Glühwein of een sapje op de muziekschool.

Het belooft weer een feestelijke en muzikale dag te worden.

Deze dag kost € 25,- . Dit bedrag kunt u aan de balie van de muziekschool pinnen of contant betalen. Dit kan de  dag zelf of wanneer u het muziekboekje ophaalt. Wanneer u in het bezit bent van een FluXus Famlilycard  betaalt u € 22,-. U krijgt hiervoor een boekje met de te zingen Carols, koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en aan het eind van de dag een glaasje Glühwein/sapje.

 

 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek