Op de agenda

08-12-2018 | Carols from Scratch

Een gezellige dag vol (kerst)sfeer en zingen voor mensen mét maar ook zonder koor ervaring: dat is de Carols from Scratch-dag bij FluXus. De 20e editie alweer!

christmas 2971961 1920Ook dit jaar staat de Carols from Scratch onder leiding van twee heren die hun strepen in muzikaal Zaanstad dik hebben verdiend: de zeer ervaren dirigenten Piet Hulsbos en Herman Rouw, jarenlang de dirigent van de Christelijk Oratorium Vereniging. Herman Rouw zal het geheel op piano begeleiden.
 
Ervaring met het zingen in een koor is een pré maar mensen zonder ervaring zijn ook van harte welkom om zich aan te melden voor Carols from Scratch.
 
's Morgens om 9.30 uur staat de koffie klaar en wordt de muziek uitgedeeld. Na een dag instuderen bij FluXus - onderbroken door een lekkere lunch - geven we om 16.30 uur (inloop 16.15 uur) een presentatie in de Bullekerk. Dit jaar is het ook mogelijk om de muziek vooraf bij de muziekschool op te halen. Dit kan vanaf 25 november.

Ervaring leert dat de 150 plekken snel vergeven zijn, dus het is zaak snel in te schrijven. Gebruik de 'inschrijven' button op de cursuspagina of bel 075 635 61 11.
 
 Kosten voor de hele dag: € 25,- *.
* Inclusief muziekboekje, koffie, thee, lunch en afsluiter met Glühwein
* FluXus Family & Friends krijgen 3 euro korting!
 
Gratis parkeren op het terrein van de Bullekerk.
 
Voor kinderen is er ook een Carols from Scratch! Nieuwsgierig? Meer informatie en inschrijven.

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek