Op de agenda

18-12-2019 | FluXlab - Maaklab

Elke woensdag kunnen kinderen, hobbyisten en professionals terecht in het FluXlab. In deze eerste makerspace in de Zaanstreek kunnen makers elkaar ontmoeten, machines delen en kennis en ideeën uitwisselen.  In deze "leukste makerspace van de Zaanstreek" kun je elke woensdag aan de slag met onder andere 3D printers, een lasersnijder en plotter. Daarnaast zijn er elektrische- en handgereedschappen en is er elektronica en software aanwezig om je ideeën te ontwerpen en vorm te geven. Voor kinderen (8-12 jaar) is er tussen 15.00 en 16.30 uur de Maakclub

fluxlabIn deze "leukste makerspace van de Zaanstreek" kun je aan de slag met onder andere 3D printers, een lasercutter en een vinylsnijder. Daarnaast zijn er elektrische- en handgereedschappen en is er elektronica en software aanwezig om je ideeën te ontwerpen en vorm te geven.

Elke woensdagmiddag is er om 14.30 uur een Maakclub voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en in het Maakteam, dat start om 16.30 uur, kunnen jongeren vanaf 12 jaar komen verzinnen en maken. In de avond vanaf 19.00 uur staat het FluXlab open voor alle andere makers. Iedereen die tijdens dit Avondlab de mogelijkheden van het lab wil komen ontdekken of zelfstandig wil maken, is welkom. Ook als je nog geen ervaring hebt.

Klik hier voor meer informatie en prijzen.

LET OP: in de Kerstvakantie is het FluXlab gesloten. We starten 8 januari weer!

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek