Op de agenda

24-06-2018 | Kittekat, de musical

Kittekat, een avondvullende voorstelling en een bewerking van het sprookje "De Gelaarsde Poes". Een komische musical o.l.v. Majanka Fröhlich en met live muziek o.l.v. Sebastian Ohm.

Kittekat plaatje edited

De musicalproductiegroep van FluXus is er na maandenlange repetities klaar voor. Zaterdag 23 en zondag 24 juni kun je genieten van de nieuwe musical ‘Kittekat’ in dorpshuis De Kwaker in Westzaan.

De musicalproductiegroep zet al ruim tien jaar musicalproducties neer met talentvolle podiumbeesten uit de Zaanstreek. En dat met groot succes! Zo stond de groep vorig jaar met Code Monet meerdere avonden in goedgevuld Zaantheater. In de Kwaker was de groep eerder te zien met “Chicago aan de Zaan”, een Zaanse bewerking op de filmmusical Chicago.

Herkenbaar
Ieder jaar bewerkt theatermaker en regisseur Majanka Fröhlich een bestaande musical tot een typisch Zaans verhaal. De producties worden ook altijd op verschillende Zaanse locaties opgevoerd. De verhalen zijn voor Zaankanters herkenbaar en ook soms hilarisch.

Live muziek
Dit jaar heeft Majanka gekozen voor de humoristische en absurdistische familiemusical “Kittekat”, een bewerking van het bekende sprookje “De Gelaarsde Poes”. Deze familieshow kent komische scènes, swingende muziek die live wordt gespeeld door een speciaal samengesteld combo onder leiding van Sebastian Ohm. De in Westzaan opgegroeide zangeres Daphne Groot begeleidt de groep voor de meerstemmige zang.

Bijzondere groep
Het belooft een heerlijke musical te worden waarin veel valt te lachen voor jong en oud. De spelers, dansers en zangers die meedoen hebben verschillende leeftijden, vanaf 10 jaar tot 50-plus en dat maakt deze groep zo bijzonder. De productie staat in het teken van “Iktoon de Zaanstreek” en laat zien wat je met talentvolle amateurspelers kunt bereiken.

Zaterdag 23 juni begint Kittekat om 19.30 uur en op zondag 24 juni om 14.00 uur. De Kwaker vind je in de J.J. Alanstraat 127 in Westzaan. Voor meer info zie www.dorpshuis-westzaan.nl. Kaarten voor Kittekat een avondvullende familievoorstelling kosten: € 7,50 en met de FluXus-pas € 5,-.
Reserveren via: productie@fluxus.nl.


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek