Op de agenda

12-05-2018 | Hippe Gasten in Podium de Flux

Een rockconcert voor de hele familie!

Wat moeten de kinderen na K3 en Dirk Scheele? Het antwoord op deze vraag is: Hippe Gasten. Deze groep speelt sinds jaren op menig festival. Op spetterende wijze speelt de groep popliedjes voor kinderen en volwassenen. Want zeg nou eerlijk, als je als papa of mama je kinderen op zaterdag iets leuks wilt laten doen, dan wil je zelf ook wat toch? Op 12 mei kun je met een gerust hart je kroost achterlaten. Zelf doe je gewoon waar je zin in hebt; drink een biertje, lees je mail, eet een hapje en nog een hapje, drink een kopje thee, maak een praatje, doe zelf mee met een workshop voor grote mensen, enzovoorts.
Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende baskinderen maken kennis met een rockband op een heus popconcert. Hippe Gasten is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band. Live knalt de band het podium af! Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden dansjes, maar een vette interactieve rockshow die de kinderen en hun ouders vermaakt!

De derde cd van Hippe Gasten is vorig jaar uitgebracht en staat bol van leuke kinderliedjes. Bekende Nederlandse zangers zoals Def P, Armand, Peter Koelewijn en kinderliedjesschrijver Dirk Scheele zijn hierop te horen.

Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 8,50 Voorverkoop: € 6,25
Locatie: Podium de Flux, Zuiderkerkstraat 2, Zaandam
Meer info: www.podiumdeflux.nl

 


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek