Op de agenda

24-03-2018 | ANNO 2018

Jaarlijkse FluXus-expositie met werk van cursisten in Het Weefhuis in Zaandijk

persfoto 2 anno 2018Er is werk te zien van de cursisten van Leonard Frederiks, Betteke Akkerman en André Huisman. Leonard Frederiks is voornamelijk gespecialiseerd in beeldhouwen en boetseren, waarbij diverse technieken worden gebruikt. Betteke Akkerman is docente tekenen en schilderen en werkt veel met olie- en acrylverf. Samen met haar cursisten heeft zij een bijzondere selectie gemaakt van de in de cursus gemaakte werken. André Huisman laat acrylschilderijen van cursisten zien. De werken gaan over kleur en abstractie, licht-donker, nacht in Amsterdam en jazzmuzikanten on stage.

Lezing
Aan de vooravond van de ANNO 2018, vrijdagavond 16 maart, zal kunstenaar en docent Joanne Zegers een lezing geven met als titel ‘Het proces van het maken’. Zegers gaat samen met het publiek in op de vraag ‘Hoe komen kunstenaars tot het maken van een werk?’ Aanvang is 20.00 uur. Inloop is om 19.30 uur.

In de weekenden van 17, 18, 24 en 25 maart kan iedereen ANNO tussen 13.00 en 17.00 uur gratis bezoeken bij Het Weefhuis op Lagedijk 39 in Zaandijk. In verband met de beperkte ruimte in Het Weefhuis wordt verzocht te reserveren voor de gratis lezing. Dit kan via klantenservice@fluxus.nl. Het Weefhuis bevindt zich op Lagedijk 39 in Zaandijk.


De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek