Agenda

01-08-2019 | Jong schrijf- en tekentalent gezocht!

Ben jij dé kinderboekenschrijver of -illustrator van de toekomst? Of vind je het gewoon heel leuk om te schrijven, dichten of tekenen? Zend dan je werk in voor 01 augustus! 
lees meer... ▶

07-09-2019 | FluXus op de Zaanse UITmarkt!

Zaterdag 7 september wordt op de Rozengracht een nieuw cultureel seizoen ingeluid met de Zaanse UITmarkt. Uiteraard is FluXus daar weer bij. Kom en geniet van de leukste optredens van FluXus netwerk-docenten, cursisten, ensembles en popschool-bands en co-creëer kunst in de FluXus-tent. Presentatie door Majanka Frohlich! 
lees meer... ▶

19-09-2019 | START Interieur Design Cursus

Vanaf donderdag 19 september start de cursus Interieur Design. De cursus bestaat uit 6 lessen en maakt van jou een interieur stylist!
lees meer... ▶

25-09-2019 | Nieuw programma: Het FluXus schrijfatelier

Zin om te schrijven? In de september starten Helena Jansz, Ellis van Atten en Merel Metzing met frisse nieuwe programma’s. Naast de vertrouwde woensdagochtend kun je vanaf september ook op de donderdagavond komen schrijven.   
lees meer... ▶

14-10-2019 | Open Podium Herfstconcert

Maandag 4 november vanaf 19:00 uur is er weer een Open podium in de Verkadezaal van FluXus Westzijde.
lees meer... ▶

15-12-2019 | Tommy Castro & The Painkillers bij De Flux

Tommy Castro is geen onbekende in de blueswereld. Hij is zesvoudig blues music award-winnaar en heeft duizenden concerten gespeeld in het bijzijn van vele enthousiaste fans. Hij wordt geroemd om zijn glorieuze mix van soulvolle vocalen en blues-rock gitaarspel. Samen met zijn band ‘The Painkillers’ staat Castro garant voor een fenomenale live show. 
lees meer... ▶

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek