Vrije tijd

Onderwijs

Zorg & Welzijn

Huren

FluXus Animation

Film Festival

31 okt in De Fabriek

Direct naar cursus-

en lesaanbod

FluXus voor jou

Voor jou

Lessen, cursussen en maakplekken muziek, beeldende kunst, dans, theater en media. Maar ook speciale activiteiten voor talenten, mogelijkheden om je te presenteren en informatie voor en over amateurkunst-verenigingen.

Voor jou

Lessen, cursussen en maakplekken.

In het onderwijs

Samen met het primair en voortgezet onderwijs werken wij aan de ontwikkeling van culturele vaardigheden bij alle leerlingen. Daarnaast bieden we trainingen voor leerkrachten en cultuur-professionals.

In het onderwijs

Met zorg & welzijn

Wij zetten ons in om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor doelgroepen, die met reguliere activiteiten lastig te bereiken zijn. Dit doen wij samen met onze netwerkdocenten en Zorg- en welzijnsorganisaties.

Met zorg & welzijn

om te huren

In onze twee prachtige vestigingen langs de Zaan - de Muziekschool en de voormalige Verkadefabriek - kun je tot de verbeelding sprekende ruimtes huren om te studeren, presenteren, ontmoeten, vieren of lesgeven.

om te huren

Over FluXus

FluXus is hét centrum voor de kunsten in Zaanstad. Wij zijn er voor jouw talent met lessen en docenten beeldende kunst, dans, media, muziek en theater. Met Plus-activiteiten voor samen spelen en creëren, talentontwikkeling en volop mogelijkheden om je te presenteren.

Daarnaast is FluXus actief op alle scholen in de Zaanstreek. Met advies over cultuureducatie, innovatie en creativiteitsontwikkeling. Programma's als Brede School en het Cultuurmenu. En met trainingen voor leerkrachten en cultuurprofessionals.

Omdat wij er van overtuigd zijn dat kunst en cultuur ook kunnen bijdragen aan het voorkomen en oplossen van maatschappelijke problemen is FluXus met Zorg & Welzijn ook actief binnen het sociale domein.

En tot slot kun je bij FluXus tot de verbeelding sprekende ruimtes huren om te studeren, presenteren, ontmoeten, vieren of lesgeven.

Kortom: kunst + cultuur voor iedereen. Welkom bij FluXus.

Shutterstock

AGENDA