Family & Friends Card

Voordeelkaart.jpg

De FluXus Family & Friends card is een kaart die staat voor voordelen, culturele verrassingen en kortingen. Iedereen die les krijgt of samenspeelt via een docent op één van onze leslocaties kan een card aanvragen. Vraag er naar bij je docent of vraag je Family & Friends Card NU online aan. De Rabobank sponsort een gedeelte van deze pas.

September-deals:

Nog even in zomerse sferen met Tabanka
Wil je het zomergevoel vasthouden? Reserveer dan vast kaarten voor 30 september, want dan staat de Kaapverdiaanse groep Tabanka op het podium van de Flux! Met muziek geïnspireerd op oudere Kaapverdiaanse generaties, zoals Code di Dona (een mix van slavenmuziek, pop en jazz) weet de band als swingend en groovend de zomer weer op te roepen. Meer info...

FluXus Family & Friends betalen (online of op vertoon van card) slechts € 7,50 voor dit zomerse en swingende concert! Direct naar dit concert op de Flux site....

 

Powerbank bij nieuwe cursus
Zaterdag 16 september is er weer een gezellige Doe Dag bij FluXus op de Westzijde. Hét moment om kennis te maken met (nieuwe) docenten en actief van cursussen te proeven. Schrijf je jezelf ter plekke in en heb je een FluXus-card dan wordt die inschrijving beloond met een FluXus Powerbank. Geen FluXus-card? Vraag 'm meteen aan en ontvang evengoed die Powerbank. Let wel: op is op! 

 

Vaste kortingen en acties:

Cursisten/leerlingen krijgen toegang tot het instrumentenfonds en de FluXus muziekbieb en hebben - op vertoon van hun persoonlijke card - recht op:

* Alleen in combinatie met lessen van een docent uit het FluXus-netwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrij entree Dansdag
Zaterdag 8 juli laten de cursisten van alle dansdocenten hun moves weer zien tijdens de FluXus Dansdag. Ze maken er één groot dansfeest van en met je FluXus-card kun jij daar gratis bij zijn. Elke pas geeft recht op eenmaal vrij entree. 

 
 
 
 
 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek