Family & Friends Card

Voordeelkaart.jpg

De FluXus Family & Friends card is een kaart die staat voor voordelen, culturele verrassingen en kortingen. Iedereen die les krijgt of samenspeelt via een docent op één van onze leslocaties kan een card aanvragen. Vraag er naar bij je docent of vraag je Family & Friends Card NU online aan. De Rabobank sponsort een gedeelte van deze pas.

Mei-deals:

Gratis toegangskaarten voor ARTzaanstad
Op 16, 17 en 18 juni 2017 vindt de zesde editie van ARTzaanstad plaats op het Hembrugterrein. Een eigentijds cultureel evenement voor iedereen die zich graag laat verrassen en inspireren. Drie dagen lang valt er van alles te zien en te beleven op het gebied van kunst, bijzondere ontwerpen en sieraden.

Wil je ook komen kijken en genieten van de kunst, het Hembrugterrein, de sfeer en het gezellige horecaplein? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want we maken de eerste 25 family & friends die reageren blij met een toegangskaart!

Tip: bestel je tickets voor ART zaanstad nu al online en betaal € 7,50 in plaats van € 10,-.

Gratis keihard lachen
Zaterdag 13 mei is het weer tijd voor stand up comedy avond Keihard lachen bij Podium de Flux. Op het podium dit keer Kristel Zweers, Jeroen Pater en Jurg van Ginkel. Gratis voor FluXus Family & Friends op vertoon van de pas. Let op: vol = vol.

 

Korting op inspiratie-excursie Insel Hombroich
Samen met Tengel organiseren we op vrijdag 9 juni een inspiratie-excursie naar landschapspark Insel Hombroich vlakbij Düsseldorf. Family & Friends kunnen mee tegen het gereduceerde tarief van € 59,-.
 

 

Vaste kortingen en acties:

Cursisten/leerlingen krijgen toegang tot het instrumentenfonds en de FluXus muziekbieb en hebben - op vertoon van hun persoonlijke card - recht op:

* Alleen in combinatie met lessen van een docent uit het FluXus-netwerk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De leukste creatieve cursussen van de zaanstreek